Tìm kiếm Blog này

Related

Thứ Năm, 22 tháng 3, 2012

Lamborghini Aventador the unique wheels
(Zing) - Wheels Forgiato the U.S. company has equipped the Lamborghini LP700-4Aventador white wheels with a tone very fancy design.

Ministry wheels Artiggli called ECL was inspired from the sharp lines and appearanceof Aventador bunkers. Along supercar to admire the unique wheels seem imposingbreeze beside the beautiful Jasmine Sanders in pictures and video below:

Thứ Ba, 20 tháng 3, 2012

Sentences with comparisons

Adjectives - Comparison as ... as - Exercise
Our car is as fast as Peter's car.
a) John's car isn't as fast as our car. (A<B)
b) Our car is faster than John's car. (A>B)
Our car is faster than Peter's car.
Peter's car is slower than our car.
NOTE!
John is taller than me. 

Max is as tall as me.
Do not mix up than with then.

The adverbs in English

Summary - Adverbs
The comparison of adverbs
The position of adverbs in sentences
Adverbs of frequency
Adverbs and adjectives have the same form
Adverbs, where the basis is not the adjective
Adverbs - two forms
Exercises: Adverbs

The adverbs in English

Adverbs tell us in what way someone does something. Adverbs can modify verbs, adjectives or other adverbs.
Adjectives tell us something about a person or a thing. Adjectives can modify nouns or pronouns.
AdjectiveAdverb
Mandy is a careful girl.Mandy drives carefully.
Mandy is very careful. 
Mandy is a careful driver. This sentence is about Mandy, the driver, so use the adjective.
Mandy drives carefully. This sentence is about her way of driving, so use the adverb.

Form

Adjective + -ly
AdjectiveAdverb
dangerousdangerously
carefulcarefully
nicenicely
easyeasily
horriblehorribly
electronicelectronically
irregular forms
goodwell
fastfast
hardhard
If the adjective ends in -le, the adverb ends in -ly.
Example: terrible - terribly
If the adjective ends in -e, then add -ly.
Example: safe - safely
Tip: Not all words ending in -ly are adverbs.
adjectives ending in -ly: friendly, silly, lonely, ugly
nouns, ending in -ly: ally, bully, Italy, melancholy
verbs, ending in -ly: apply, rely, supply
There is no adverb for an andjective ending in -ly.

1) Adverbs of manner 
quickly

kindly
2) Adverbs of degree
very

rather
3) Adverbs of frequency
often

sometimes
4) Adverbs of time 
now
today
5) Adverbs of place 
here
nowhere

Thứ Hai, 19 tháng 3, 2012

Adjectives -

Adjectives - Comparison - Exercise 1

You answered 1 task out of 10 correctly. 
That's 10%.
 
Your results:


1) old -  older -  oldest
2) bad -  worst -   ___Correct answer: bad - worse - worst 
3) difficult -   ___ -   ___Correct answer: difficult - more difficult - most difficult 
4) large -   ___ -   ___Correct answer: large - larger - largest 
5) good -   ___ -   ___Correct answer: good - better - best 
6) big -   ___ -   ___Correct answer: big - bigger - biggest 
7) easy -   ___ -   ___Correct answer: easy - easier - easiest 
8) much -   ___ -   ___Correct answer: much - more - most 
9) little -   ___ -   ___Correct answer: little - less - least 
10) interesting -   ___ -   ___Correct answer: interesting - more interesting -most interesting 



You answered 6 tasks out of 10 correctly. 
That's 60%.
 
Your results:


1)  long - longer -  longest
2)  bad -  worse - worst
3) modern -  more modern -  most modern
4)  nice -  nicer - nicest
5)  near -  nearer - nearest
6)  flat -  flater - flattestCorrect answer: flat - flatter - flattest 
7) popular -  more popular -  most pupolarCorrect answer: popular - more popular - most popular 
8)  happy - happier -  happiest
9) many -   ___ -   ___Correct answer: many - more - most 
10)   ___ -   ___ - cleverestCorrect answer: clever - cleverer - cleverest 

You answered 9 tasks out of 10 correctly. 
That's 90%.
 
Your results:


1) strong - stronger; good -  better
2) coldest - colder; happiest -  happier
3) nice - nicer; bad -  worse
4) angry - angrier; much -  more
5) more boring - boring; sunnier -  sunny
6) more interesting - most interesting; worse -  badCorrect answer: more interesting - most interesting; worse - worst 
7) hard - hardest; new -  newest
8) most expensive - expensive; cleanest -  clean
9) fast - fastest; old -  oldest
10) shortest - short; most difficult -  difficult